Dry & Care, uw stomerij in Alphen a/d Rijn

Bij onze stomerij en wasserij bent u aan het juiste adres voor het stomen en wassen van:

 • Kostuums
 • gordijnen
 • Bedrijfskleding
 • tafel, bed en badlinnen
 • Leer suède en bont
 • en nog veel meer.

Neem contact op met onze winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Stomerij Dry & Care is een van de eerste stomerij service in Alphen aan den Rijn met een professionele bezorgservice. Wij reinigen uw stoomgoed volgens de hoogst geldende eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. Onze service is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Het is meer dan alleen reinigen van u kleding, het is professioneel reinigen, klantgericht, biedt een goede service, niet duur en bezorgt tot de deur.

Wij accepteren ook pasjes van Ticket Clean Way. Wanneer uw werkgever u een pas heeft aangeboden om uw bedrijfskleding te laten reinigen dan kunt u uw pas bij ons gebruiken.

 

Ticket Clean Way

 

 

Wilt u gebruik maken van onze GRATIS haal- en brengservice? Bel ons op 0172 – 499 885 of gebruik het aanmeldformulier.

Onze diensten

Stomerij & Wasserij

U hecht belang aan schone, goed verzorgde kleding en u weet dat u daar voor terug kunt vallen op de professionaliteit van uw vertrouwde stomerij.

Maar wij doen meer dan alleen het reinigen van uw stoomgoed. Wist u dat wij met dezelfde professionaliteit uw overhemden kunnen wassen, stijven en strijken?

Door onze zorgvuldige behandeling met de juiste apparatuur, wasmiddelen en -processen blijven witte hemden fraai wit en behouden gekleurde overhemden hun nieuwe uitstraling. Met speciale apparatuur worden ze zorgvuldig gestreken en de kragen en boorden strak geperst.

Kies nu ook voor het gemak van de overhemdenservice en een onberispelijk uiterlijk.

Onze machines voor het chemische reinigingsproces is 100% biologisch afbreekbaar en daardoor zeer milleuvriendelijk. Informeer er naar in onze winkel.

Millieu vriendelijk reinigen

Zakelijk & Particulier

Ook zakelijk uw partner

Heeft u behoeft aan een betrouwbare partner? Bij Stomerij Dry & Care bent u bij het juiste adres. Met onze expertise kunnen wij snel en professioneel leveren met behoud van kwaliteit.  Bij ons kunt u bedrijfskleding, bed, bad en tafellinnen professioneel reinigen.

Een representatieve uitstraling van een bedrijf of organisatie draagt bij aan de kwaliteitsbeleving van de klanten. Schoon en fris interieurtextiel bijvoorbeeld, maar ook goed verzorgde kleding van het personeel, ongeacht in welke bedrijfstak men actief is. In representatieve beroepen of daar waar vooral de hygiëne een belangrijke rol speelt.

U kunt een beroep op ons doen voor onder andere de volgende zaken:

 • Reinigen van Corporate Identity Beroepskleding.
 • Wassen en strijken van overhemden.
 • Reinigen van bedrijfskleding.
 • Reinigen van vlaggen en vaandels.
 • Verzorgen van kantinewas.
 • Reinigen en afhalen/ophangen van gordijnen, vitrages en dergelijke.

Informeer voor wat we eventueel meer voor u kunnen betekenen.

Kledingreparatie

Repareren en vermaken.

Stomerij Dry & Care in Alphen aan den Rijn helpt haar klanten al geruime tijd in het professioneel stomen van kleding, kledingreparatie, kledingverandering (bijv. innemen, korter of langer maken), was- en strijkservice, kleding op maat en gordijnen. Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen dus ook leer, suède en bont.

Dit doen we met onze professionele medewerkers die gespecialiseerd zijn in het repareren en vermaken van kleding en textiel. Dit doen we niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven tegen een aanvaardbare prijs. Daarom is het zeker het overwegen waard om het vakkundige te laten repareren. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden maar ook alledaagse kleding en werkkleding is natuurlijk van harte welkom!

Mocht u iets willen laten repareren wat er niet tussen staat, dan kunt u ons telefonisch bereiken of mailen op onderstaand nummer of e-mail.

Ons gekwalificeerd personeel staat altijd voor u klaar!